Search
Close this search box.

ADD + ADHD coaching op maat

Ontdek hoe coaching voor ADHD jou kan helpen overzicht te krijgen

Coaching is bewezen het beste resultaat te geven in het behandelen van ADHD. Het werkt beter en langer dan andere soorten behandelingen en zelfs medicatie. Voordat de coaching begint, plannen we eerst een gratis kennismaking in. In dit gesprek kun je al jouw vragen stellen over ADHD, coaching of ander onderwerpen. Je kunt daarna altijd beslissen of ADHD coaching bij jouw past of niet.

Hoe ziet coaching voor ADHD eruit?

De eerste stap in onze coaching voor ADHD is jezelf beter leren kennen. Hierbij bespreken we de basis kennis van ADHD en creëren we een stukje bewustwording. In de tweede fase passen we deze kennis toe op de praktijk. We richten hierbij de aandacht op je dagelijks leven. In de derde fase bespreken we jouw ontwikkeling in de uitvoering van deze oplossingen. Wat werkt wel en wat werkt niet?

Ga op reis met de 7 elementen van aandacht!

De 7 elementen van aandacht, is het enige werkboek voor AD(H)D dat echt werkt. Met dit boek haal je een persoonlijke gids in huis, waarmee je samen op reis gaat. Een reis naar verbetering. Het geeft inzicht in jezelf, AD(H)D, en wat je moet doen om weer in balans te raken. Het zit boordevol handige tools en tips, die je meteen toepast in jouw dagelijks leven met ADD of ADHD. Vanaf nu is het boek verkrijgbaar in onze nieuwe Kracht + Aandacht winkel. De eerste oplage bestaan uit slechts 100 exemplaren , dus wees er snel bij!

Pre-order het boek de 7 elementen van aandacht

Over onze methode

Bij coaching voor ADHD is het belangrijk dat de aanpak flexibel is. Onze methode is gebouwd op de gedachte dat iedereen anders is. Iedereen gaat op zijn of haar eigen manier om met ADD of ADHD. Waar iemand met AD(H)D hulp bij nodig heeft verschilt daarom van persoon tot persoon. Daarom is het belangrijk om onze aanpak op maat te maken, zodat deze precies aansluit op de behoefte van jou of jouw naasten. Vervolgens zoeken we oplossingen die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Mensen met ADD en ADHD leren het beste vanuit de praktijk. Leren door doen. De 7 elementen van aandacht tekort helpen daarbij. Het zijn de 7 belangrijkste thema’s in een leven met ADD of ADHD. Aan de hand van deze elementen ontdek je waar je goed in bent. Waar je kracht ligt. Maar ook welke punten in leven uit balans zijn geraakt. Door dit inzicht krijg je weer overzicht in je leven. Je krijgt weer lucht en het wordt merkbaar rustiger in je hoofd. Vervolgens richten we onze aandacht op de elementen die je uit balans halen. We kijken per element wat je nodig hebt om te verbeteren. Zodra de elementen meer in balans zijn, leer je om weer op jezelf te vertrouwen. Zo komen we bij de kern van wie je bent.

Praktische informatie over onze coaching

Tijd

Een coachtraject begint altijd met een gratis intake gesprek. Daarbij kijken we naar jouw situatie en het doel dat jij wil bereiken. Vervolgens bespreken we de looptijd van het coachtraject om dit doel te behalen. Meestal is een coachtraject krachtig, maar van korte duur: ongeveer tussen de 7 en 10 gesprekken van ongeveer 1 uur. 

Kosten

Bij Kracht + Aandacht vinden we dat coaching voor iedereen beschikbaar en betaalbaar moet zijn. Tijdens het intake gesprek bespreken we samen de mogelijkheden en maken we een plan die aansluit op jouw situatie. De kosten van een coach traject zijn afhankelijk van jouw doelen, wensen en behoeften.

Heb je een vraag over onze coaching voor ADHD?

Lees de nieuwste artikelen uit onze blog