Search
Close this search box.

ADD + ADHD coaching op maat

Maak
kennis met jouw trainer/coach!

Aangenaam kennis te maken!

Ik ben Michiel, ADD/ADHD coach en ontwikkelaar van de basis methode van Kracht + Aandacht. Sinds 2020 gebruik ik mijn kennis en ervaring om mensen met ADD en ADHD te coachen en te helpen hun doelen en ambities te bereiken. Door mijn ervaring als coach kwam ik erachter hoe vaak andere coaches en docenten te maken krijgen met ADD/ADHD in verschillende werkvelden. In samenwerking met gemeenten, bedrijven en scholen geef ik training aan coaches, docenten en ouders op het gebied van ADD en ADHD. Daarnaast help ik lotgenoten met praktische coaching en 1 op 1 begeleiding.

Michiel Niemeijer

"Mijn missie is om mensen te laten ontdekken hoe zij hun kracht kunnen aanspreken, waardoor zij op zichzelf leren vertrouwen."

Veel gestelde vragen van ouders over ADD en ADHD

AD(H)D is een excursie en balans is de bestemming.

Iedereen met ADD en ADHD begint na diagnose met een zoektocht. Veel dingen werken net een beetje anders bij AD(H)D en er zijn nog maar weinig hulpmiddelen beschikbaar. Ook voor mij is dit een ontzettend moeizame reis geweest. Ik was constant op zoek naar wat voor mij werkte en waarom mijn AD(H)D symptomen soms uit het niets de overhand namen. Een paar jaar later begon ik steeds beter te begrijpen wat AD(H)D inhield en hoe je ermee omgaat. Ik ontwikkelde trucjes en methoden die mijn leven een stuk makkelijker maakte.

Hoe meer vragen we krijgen, hoe meer we leren over ADD en ADHD in de praktijk.

Op onderzoek uit

Vervolgens voerde ik gesprekken met lotgenoten over mijn bevindingen. In 2015 startte ik mijn eerste onderzoek naar de bekende- en onbekende wateren van ADD en ADHD problematiek. Waarom zijn sommige mensen zo succesvol en anderen juist niet? Meer dan 100 mensen met ADD en ADHD vertelden hun verhaal. De uitkomst? Het begin van een duurzame methode om ADD en ADHD te overwinnen. Met mijn ervaring als coach heb ik door de jaren heen de 7 elementen van aandacht ontwikkeld. Hiermee help ik mensen met ADD/ADHD naar een leven vol overzicht en controle.

Benieuwd naar een van onze trainingen?

Online training voor ADD/ADHD (gratis)

Voordat je met een coach traject begint, is het belangrijk dat je de basis van ADD of ADHD begrijpt. Klik op de onderstaande link en start met onze gratis training.

Training voor ouders en docenten

Ouders en docenten hebben vaak hun handen vol aan een kind met AD(H)D problematiek. Daarom geven wij training aan scholen over hoe je omgaat met AD(H)D.

Training voor coaches

Normale coach technieken werken vaak minder goed bij mensen met ADD en ADHD. Een korte training geeft je de tools om sneller resultaat te behalen.

Krijg gratis toegang tot onze white papers!

De meest recente ervaringen uit onze praktijk worden direct opgeschreven in onze whitepapers. Zo kan iedereen die in hun leven of werkveld te maken krijgt met AD(H)D, zich blijven ontwikkelen en leren over ADD en ADHD. Ook gaan we dieper in op methodes en tools om jouw prestaties met ADD en ADHD te verbeteren. Door alleen je e-mailadres in te vullen, krijg je toegang tot al onze nieuwste whitepapers. En dat helemaal gratis!