Search
Close this search box.

ADD + ADHD coaching op maat

Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via michiel@krachtplusaandacht.nl. Wij zullen vervolgens het bedrag van het retour gezonden product binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan het zijn dat de waardevermindering van het product aan u wordt doorberekend. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Defect product

Wanneer u een defect product heeft ontvangen, kunt u deze ook binnen 14 dagen na ontvangst aanmelden voor retourneren. Wij zullen in dat geval het product terugnemen en zo mogelijk het product repareren of vervangen. Daarnaast willen we u erop wijzen dat op alle verkopen van Kracht + Aandacht een wettelijke garantietermijn van 12 maanden berust. Kijk voor meer informatie op de website van de rijksoverheid.

Terugbetaling

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als het retour gezonden product is goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen 14 dagen automatisch het verschuldigde bedrag op uw creditcard of betaalrekening gestort.

 

Na je retourmelding

Wanneer u een week na het aanmelden van je retourmelding nog geen e-mail van ons hebt ontvangen, kun je het beste even telefonisch contact opnemen met Kracht + Aandacht (06-40159499). Het kan namelijk zijn dat uw e-mailadres in de ongewenste mailtjes beland. Ook wanneer je na 14 dagen na uw retourmelding nog geen bedrag hebt teruggestort gekregen kun je het beste telefonisch ons hiervan op de hoogte stellen.

Nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over het retourneren van een product kunt u contact met ons opnemen per e-mail naar michiel@krachtplusaandacht.nl. Vervolgens zullen wij binnen 3 werkdagen uw e-mail beantwoorden.