Search
Close this search box.

ADD + ADHD coaching op maat

ADD en ADHD training voor docenten

Leer ADD en ADHD beter begrijpen!

Met een korte training van 2 of 3 uur leer jij of jouw collega’s hoe je omgaat met ADD en ADHD bij kinderen. Dit bespaart je niet alleen een hoop tijd en energie. Maar ook de omgang met een kind met ADD/ADHD wordt meer doeltreffend en leuker. Na de training is er tijd om jouw ervaringen als docent te bespreken. Tijdens de training behandelen we de volgende onderwerpen.

Een andere aanpak bij ADD en ADHD

Als docent moet je vaak extra tijd en aandacht besteden aan een kind met ADD of ADHD problematiek. Ook ouders kunnen hier over meepraten, omdat de opvoeding van een kind met AD(H)D beslist niet makkelijk is. Daarom hebben we een alternatieve aanpak ontwikkeld voor docenten, maar ook voor ouders. Deze aanpak helpt je om AD(H)D beter te begrijpen en om effectiever om te gaan met AD(H)D.

Michiel Niemeijer - Kracht en Aandacht

Training voor docenten

Als docent heb je maar beperkte tijd om ieder kind te geven wat hij of zij nodig heeft in de les. Naast het verzorgen van de les ben je vaak tot in de late uurtjes bezig met administratie, nakijken en voorbereiden op de volgende les. Bij Kracht + Aandacht geven we een training die is aangepast op de behoefte van de docent. Het doel van deze training is om de werkdruk van docenten te verlichten. Daarnaast is de training kort, krachtig en praktijkgericht, zodat het niet te veel tijd in beslag neemt.

Training voor ouders (nieuw)

Het is al eens gezegd, maar de opvoeding van een kind met ADD en ADHD is niet gemakkelijk. Soms lijken ze niet eens te luisteren naar wat je zegt. Hoe ga je hier mee om? De training voor ouders begint bij het beter leren begrijpen van de behoefte van jouw kind. Vervolgens hebben we het over de praktische kant van de opvoeding. De kleine inzichten die je werk als ouder een stuk makkelijker maken. En daardoor natuurlijk een gezondere band met je kind op te bouwen.

Schrijf je in voor 1 van onze trainingen!

Online training (basis)

€ 150,-

€ 75 (per persoon)

In de online basis training leer je de basis van AD(H)D begrijpen en krijg je praktische tips. Maak snel gebruik van onze vroeg korting 50%. Klik voor meer informatie!

Vaakst gekozen!

Groeps training (uitgebreid)

€ 625 (per groep)

De groeps training wordt live gegeven en geeft een nieuwe kijk op AD(H)D problematiek. Ook staan we uitgebreid stil bij de verbinding tussen kennis en praktijk.

Groeps cursus (expert)

€ 1425 (totaalpakket)

De cursus bestaat uit 3 trainingen, waarbij je wordt opgeleid tot AD(H)D expert. Ook krijg je 1-op-1 begeleiding, extra lesmateriaal en gespreksoefeningen.

Heb je een vraag over een training?

Krijg gratis toegang tot onze white papers!

De meest recente ervaringen uit onze praktijk worden direct opgeschreven in onze whitepapers. Zo kan iedereen die in hun leven of werkveld te maken krijgt met AD(H)D, zich blijven ontwikkelen en leren over ADD en ADHD. Ook gaan we dieper in op methodes en tools om jouw prestaties met ADD en ADHD te verbeteren. Door alleen je e-mailadres in te vullen, krijg je toegang tot al onze nieuwste whitepapers. En dat helemaal gratis!